Nazilli Türk Ocağı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Nazilli Türk Ocağının olağan Genel Kurul Toplantısı 08.Şubat.2014 Cumartesi günü saat 15.00’de dernek binasında yapıldı. Divan Başkanlığını Gündem gereği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Faaliyet Raporu ve  Harcamalar rapor halinde okundu ve ibra edildi. Yeni Yönetim Kurulu listesi oylandı ve kabul edildi. Bu listede Ahmet Çekim, Birol Tarhan, Ali Yavaş, Özcan Hıdıroğlu, Şükrü Elmalı, İhsan Kahyaoğlu, Mehmet Boyacı Yönetim Kuruluna, Hüseyin Doru, Hüseyin Tiryaki ve Oral Eren de Denetleme Kuruluna seçildiler. Genel Merkez Genel Kurul delegeleri olarak; Ahmet Çekim, Ali Yavaş ve Birol Tarhan seçildiler. Dilek ve temennilerde söz alan Kurucu üye Münire Işık; Dernek faaliyetlerini çok olumlu bulduğunu, ancak Hanımlar Komisyonunun da kurulmasını istedi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çekim konuşmasında; Türk Ocağı üyelerinin Türk Yurdu Dergisine abone olmalarını istedi. Ayrıca, birinci katta daha uygun bir dernek binası aradıklarını söyledi, arkadaşların da bu konuda yardımcı olmalarını, Kırım-Tatar Türklerinin efsanevi lideri Mustafa Cemil Kırımoğlu’nu sponsor bulduklarında Nazilli’mize getirerek, kazandığı “Hacı Süleyman Efendi Türk Kültürüne Hizmet Ödülü” nü, düzenleyecekleri bir yemekli toplantıyla vereceklerini belirtti. Divan Başkanı Bülent Burmaoğlu katılanlara teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

Bu yazi 15 defa okundu.