Turhal Şubesi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Türk Ocakları Turhal şubesi olağan genel kurul toplantısı 09.02.2014 saat 14:00 da şube salonunda dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Turhal Türk ocakları olağan genel kurul toplantısında dernek üyelerinin üçte ikisinin oyuyla genel kurul sonucunda mevcut şube başkanımız Alparslan çelik Tekrar güven tazeledi.

Yapılan genel kurul sonrası seçilen yönetim kurulu üyeleri, başkan Alparslan Çelik , başkan yardımcılığına İlhan Trak, muhasip ve basın danışmanlığına Cihat Erdoğ, sekreter Serkan Genç üye Abdülkerim Sezek, üye Aydın Sözen, üye Murat Özübek seçilirken dernek denetleme kuruluna başkan Hüseyin Candar üye Uğur Çelik, üye Vahdettin Şahin seçilmişlerdir.

Olağan genel kurul toplantısında açılış konuşması yapan şube başkanımız yapılacak olan genel kurulumuzun önce Turhal'ımıza ,Ülkemize ve Türk İslam alemine hayırlı olmasını Yüce ALLAH tan niyaz ederim.Ülkemiz bugünler itibari ile maalesef yine zor günlerden geçmektedir.Türk Ocakları olarak tarihi misyonumuz içinde yine üzerimize düşen görevi ve devleti yönetenlere karşı çözüm önerileri sunarak göstermek durumundayız.Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla yeni bir heyecan ve aktiflik içinde çeşitli faaliyetler yaparak milletimizi bilinçlendirme ve milli birlik ve beraberliğimizi perçinleyen çalışmalar yapmak üzere yola çıktık.İnşallah üyelerimizin ve milletimizin desteği ile güzel çalışmalara imza atacağız,Türk Ocakları günü birlik siyasi çıkarlar üzerine değil, milletimizin geleceğine yön verecek düşünceler ortaya koymak amacıyla yola çıkmış ulu bir çınardır.Türk Milletini bu ulu çınarın etrafında toplanmaya davet ediyoruz.Türk Ocaklarının tek gayesi milletini yüceltme ve yükseltme mefkuresi içinde çalışmalarını yapmaktadır.

Bu yazi 8 defa okundu.

Konu: Rus İhtilallerinden Sonra Türkiye-Kafkasya İlişkileri ve Türkiye’nin Kafkasya Politikası
Konuşmacı: Prof. Dr. Enis Şahin
Tarih: 3 Ocak 2018