Anma Günleri

  • 18 MAYIS 1944 KIRIM TÜRKLERİ SÜRGÜNÜ
    80. YILINDA KIRIM TÜRKLÜĞÜNÜN BAŞINA GELENLERİ; CANİ STALİN’İ VE PUTİN’İ UNUTMA, UNUTTURMA VE AFFETME!!! #Kırım
  • Mehmet Niyazi ÖZDEMİR Ağabeyimizi Rahmetle, Şükranla Anıyoruz.
    Bir fikir, dava ve edebiyat insanı, hepsinin ötesinde bir tevazu, şahsiyet abidesi ve gönül adamı Mehmet Niyazi büyüğümüzü, ağabeyimizi vuslatının 6.Yılında rahmetle, hürmetle, dua ile yâd ediyoruz. Aziz milletimizin kültür ve irfan hayatına yaptığı hizmetler kefaret ve şahidi olsun. Yattığı yer nur olsun.
  • 3 MAYIS TÜRKÇÜLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
    3 MAYIS 19443 Mayıs; Millî şef İnönü’nün 2.harbin seyrine göre takip etmeye çalıştığı denge siyasetine göre önce Hitler Almanya’sına, harbin seyrinin değişmesi üzerine Sovyetler’e mesaj vermek adına adeta muhbirlik yaparak “Turancılar, Türk milletini bütün komşularıyla onulmaz bir surette derhâl düşman yapmak için bir tılsım bulmuşlardır. Bu kadar bilinçsiz ve vicdansız bu bozguncuların yalan dolanlarına Türk… Devamını oku: 3 MAYIS TÜRKÇÜLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
  • Mehmet Emin BUĞRA’yı vefat yıldönümünde rahmetle anıyoruz.
    Doğu Türkistan İslâm Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı. Devlet adamı ve âlim. 1965 yılında Ankara’da vefat eden Türklüğün bu büyük mücadele ve Devlet adamını rahmet ve dualarla yâd ediyoruz.
  • Altay Dağlarının kahramanı Osman Batur’u şehadetinin yıl dönümünde rahmetle yâd ediyoruz.
    “Bir gün, biz kafirleri çöllerin ötesine atacağız. Sayıları ‘Taklamakan Çölündeki’ kum tanelerinden fazla bile olsa” diyen ve Kızıl Çin’e dağları dar eden Altay Dağlarının kahramanı Osman Batur’u şehadetinin yıl dönümünde rahmetle yâd ediyoruz. Aziz ruhu şâd olsun.